Mad oplevelser

Restaurant Carmelo Greco (Frankfurt)

-......

Restaurant Orangeriet. (København)

-.......

Den dygtige kok, Michael Kock, fra Århus restaurant Kock har sagt at: En god restaurant oplevelse er, når alting – lige fra vinens temperatur, stedets interiør, maden, service og stemningen – går op i en højere enhed. Det synes vi er den gode definition på en stor gastro oplevelse.

Vi holde meget af at rejse og få store gastronomiske oplevelser, både herhjemme og i udlandet. Vi vil her give jer et link til nogle af de bedste steder vi har oplevet.

Det er svært at sige at en restaurant er ”den bedste”. Vi har tre restauranter som vi mener har givet os en unik oplevelse og dem bruger vi som reference, da de har levet op til total oplevelsen. De tre har alle fået 6 ”thumbs up”.

 

6 Thumbs up: Den unikke oplevelse.

5 Thumbs up: Den er værd at rejse efter.

4 Thumbs up: En stor oplevelse.

Del Posto (New York)

- ....

Restaurent Alcron (Prag)

- ......

Restaurant O´bontemps (Magalas)

-……

 

 

Restaurant Ferdinand (Aarhus)

-På Ferdinand får man altid gode og spændende retter på friske råvarer. Det er muligt at få en fire retters tasting menu, det kan vi anbefale. Prisen er lav i forhold til kvalitet. Vin menuen kan også anbefales, De har ikke et stort vin menu, men det er meget spændende vine. Hvis man er vinnyder, kan det anbefales at tage vin menuen til maden.

LINK: www.ferdinand.dk

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved